Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z koprem włoskim

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koper włoski 1 sztuka
pestki dyni 3 łyżki
mango 1 sztuka
mandarynki 2 sztuki
sok pomarańczowy 4 łyżki
jogurt naturalny 1/4 szklanka
śmietana 1 łyżka
sok z cytryny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z koprem włoskim

Koper włoskie dokłądnie oczyszczamy, kroimy w drobne paseczki. Mangi i mandarynki kroimy w cząstki. Skłądniki sosu dokąłdnie mieszamy. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy. Przed podaniem schładzamy w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tonia 10.07.2012 15:49
bardzo lubię koper włoski ,sałatka cacy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak