Sposób przygotowania

Rybka pomimo jabłka przypomina mi smak ryby po grecku, składniku pięknie się równoważą smakowo.

- 4 filety mintaja
- przyprawa do ryb (lub sól i pieprz)
- koncentrat pomidorowy
- świeży czosnek
- jabłko

Weź folię aluminiową lub papier do pieczenia i powycinaj na każdy filet duży kwadrat do zawinięcia każdej porcji osobno. Posmaruj masłem papier, przypraw filet, posmaruj cienko koncentratem pomidorowym. Czosnek i jabłko cienko posiekaj. Nałóż jabłko i czosnek wedle uznania. U mnie 1/2 ząbka czosnku i 1/4 jabłka na filet. Zawiń

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Takiego sposobu przygotowania ryby nie znałam jeszcze :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    wygląda bardzo smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !