Sposób przygotowania

jajka ubić z cukrem do białości. Dalej ubijając dodać suche kiśle i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. wylać na blachę ipiec w 170 stopniach do zarumienienie i suchego patyczka.

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    na samym kiślu nie robiłam. bez mąki pszennej
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    można do tego dodać jakieś owoce,,?
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ja też nie próbowałam ...nie będzie suche to ciasto...?
  • 0
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    ciekawy pomysł, muszę wypróbować
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takiego ciasta nie piekłam jeszcze....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !