Sposób przygotowania

Białka ubijamy na sztywną pianę. Margarynę ucieramy z cukrem, dodajemy mąkę, mak, zapach migdałowy, proszek do pieczenia. gdy masa będzie już jednolita, dodajemy pianę z białek. Delikatnie mieszamy i wylewamy do formy, wysmarowanej tłuszczem. Delikatnie mieszamy i wylewamy do formy, wysmarowanej tłuszczem. Pieczemy ok 30-45 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    uwielbiam pieguski
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    pyszny i prosty
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Halina14

    smacznie brzmi muszę upiec
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wygląda smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !