Sposób przygotowania

Filety z kurczaka opłukać, osuszyć ręcznikiem papierowym. Lekko zbić tłuczkiem do mięsa. Następnie posmarować z obu stron filety sosem czosnkowym chili, oprószyć przyprawą do kurczaka. Odstawić do lodówki na 3 godziny. Serek topiony przekroić na dwa paski. W filetach zrobić ostrym nożem kieszonkę na szerokość i długość sera topionego. W kieszonki włożyć ser. Oprószyć solą oraz pieprzem do smaku. Panierować w roztrzepanym jajku oraz tartej bułce. Rozgrzać olej, smażyć z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    pyszne filety
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    Dobre kotlety nadziewane.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !