Sposób przygotowania

Wiórki kokosowe zmielić jak najdrobniej mlynkiem do kawy.
Mleko wlać do blendera, dodać pokrojone delicje, zmielone wiórki kokosowe, cukier waniliowy i płatki migdałowe.
Zmiksować i dolać ajerkoniak.
Odstawić masę na kilka minut do spęcznienia.
Nałożyć do pucharków i schłodzić.

Komentarze

  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    świetny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    andzia123

    apetyczne
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <fieldset><b>*** Serdecznie zapraszam do przejrzenia mojej księgi przepisów - każdy znajdzie w niej coś smacznego dla siebie :)</b></fieldset>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !