Sposób przygotowania

Rozłożyć na talerzu umyte, młode listki szpinaku a obok podarte listki sałaty rzymskiej. Ziemniaczka obrać ze skórki i pokroić w talarki. Dodać oliwki, plasterki młodej czerwonej cebulki i listki bazylii.
Sól i cukier rozpuścić w occie dodać oliwę i energicznie wymieszać.
Polać sałatkę powstałym sosem. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    apetyczna sałatka
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    mniam
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !