Sposób przygotowania

Mięsko kroimy w grubsze plasterki i podsmażamy na tłuszczu do zarumienienia się. Przekładamy do ok 2 litrów wody z rozpuszczonymi 2 kostkami bulionowymi. Gotujemy na małym ogniu pod przykryciem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pieczarki myjemy, osuszamy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Do mięska dodajemy pieczarki. Całe gotowanie mięska to ok 1 godz do miękkości mięska. Tuż przed końcem gotowania zagęszczamy sos.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    no ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    Wygląda bardzo smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszny obiad
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczne mięsko na obiadek.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne mięsko w pysznym sosie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię takie mięsko:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !