Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowe w rosole

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wody 1 l
kostka rosołowa 1 kostka
marchewki 2 sztuki
natka pietruszki natka
schab 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe w rosole

Schabowe usmażyć w jajku.Wodę wlać do garnka i zagotować.Marchewkę obrać i umyć.Pokroić w kosteczkę i wrzucić do wrzątku.Natkę pietruszki pokroić i również wrzucić do garnka.Pod koniec dodać kostkę rosołową i podgotować.Schabowe przerzucić do garnka i jeszcze chwilkę podgotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

lawenda 08.05.2013 14:38
wyglada pyszniie
miki47 07.04.2013 09:51
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak