Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka selerowa z rodzynkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 1 sztuka
rodzynki 1 garść
sok z cytryny 1/2
sól do smaku
cukier do smaku
majonez tradycyjny 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka selerowa z rodzynkami

Selera myjemy, obieramy, ścieramy na tarce. Polewamy sokiem z cytryny. Dodajemy rodzynki, majonez. Wszystko dokładnie mieszamy. Przyprawiamy do smaku solą i cukrem. Oprócz majonezu można dodać także śmietanę. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 03.07.2012 10:22
pycha
elka4621 30.06.2012 21:18
świetna
motyl 30.06.2012 20:56
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak