Sposób przygotowania

Szczaw umyć, pokroić w cieniutkie paseczki. Cebulę obrać. Zagotować rosół. Do wrzącego rosołu dodać obraną cebulę oraz pokrojony szczaw. Gotować 10 minut. Następnie rozprowadzić śmietanę w zupie. Doprawić zupę do smaku przyprawą do zup w płynie, solą oraz pieprzem. Jajka ugotować na twardo, obrać. Jajka pokroić w kostkę, dodać do zupy.

Komentarze

  • -8
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    garść szczawiu na 1.5 l wywaru - wcale nie będzie go czuć
  • -7
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    po dwóch minusach nie czuć szczawiu w dalszym ciągu :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    :) smaczna
  • -7
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    halina, ile ty masz założonych kont, bo mi nie wmówisz,że znalazło się akurat w tym miejscu i czasie7 osób chętnych zminusować komentarz Pyzy. Doradca chyba też w to nie uwierzy....
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Ciekawe czyje lewe konta to Janusz_44 Kowalczyk albo Nika53? Dawno ci je, Henryko, usunęli?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !