Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową umyć, pokroić na mniejsze kawałki. Ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić. Paprykę pokroić w kostkę. Rozgrzać oliwę na patelni. Dodać pokrojoną paprykę oraz fasolkę. Smażyć ok 5 minut. Jajka wbić do miseczki, roztrzepać widelcem. Wlać na patelnię do fasolki i papryki. Mieszać i smażyć do uzyskania odpowiedniej konsystencji, jaką lubimy. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Pyszna jajecznica, super smak. Coś smacznego dla osób lubiących eksperymenty

Komentarze

  • -2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wolę jajecznicę na maśle
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    Pyszna jajecznica.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !