Sposób przygotowania

Porcjowe talerzyki wykładamy liśćmi sałaty,na nich kładziemy porcje tuńczyka,każda zalewamy łyżka majonezu,przybieramy ogórkiem,pomidorem i zieleniną.Podajemy zaraz po przygotowaniu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    O, aprobata?! rusdamonia81 masz wybiórcze poczucie sprawiedliwości!
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Samo danko mi się podoba. tylko zdjęcie nie zgodne z regulaminem!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !