Sposób przygotowania

Szynkę pokroić w kostkę. Rosół doprowadzić do wrzenia, wsypać kaszę mannę cały czas mieszając, żeby się nie porobiły grudki. Zupę gotujemy ok 15 minut. Pod koniec gotowania dodać siekany koperek oraz siekane liście selera. Zupę doprawić sosem sojowym, przyprawą do zup oraz pieprzem kolorowym. Ewentualnie jeszcze doprawić solą. Rozlać zupę na talerze, dodać szynkę pokrojoną w kostkę.

Komentarze

  • -2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    a rosół domowy czy z kostki?
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Rosół domowy , nie używam kostek rosołowych.
  • -4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Straciłam apetyt na kilka dni.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !