Sposób przygotowania

Filet z ryby musi być rozmrożony. Przyprawiamy go z dwóch stron przyprawą do ryby i skraplamy sokiem z cytryny. Na dno naczynia żaroodpornego układamy pociętego w paski pora. Na to układamy filety z ryby. Pomiędzy nie wsadzamy obrane ząbki czosnku.Zalewamy to śmietaną 30%. Układamy na wierzch plasterki pomidora, a na to ser żółty(można potarkować ale można i w plastrach). Na wierzch kładziemy plasterki cytryny. Pieczemy na średnim ogniu ok 30-45 minut. Musi odparować woda. Smacznego!!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    musiała być pyszna, bo szybko zniknęła
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    to może być smaczne! spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !