Sposób przygotowania

Pory pokroić w krążki i poddusić na maśle, Posypać tymiankiem i solą , zalać rosołem i gotować 15 minut. Całość zmiksowac dodać smietanę , doprawić do smaku. Podawać z makaronem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    co to w tym talerzu jest podane?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetna zupka można z makaronem lub bez jak kto woli
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    na pewno smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    pomysłowe i bardzo łatwe do zrobienia
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    z makaronem na pewno smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !