Sposób przygotowania

Jaja ugotować na twardo-drobno posiekać. Bułkę namoczyć w ciepłym mleku. Cebulę drobno posiekać i zeszklić na oleju-wszystkie składniki farszu wymieszać ze sobą i doprawić solą i pieprzem dość pikantnie. Ciasto na pierogi rozwałkować dość cienko wykrawać szklanką kółka, napełnic je farszem i dobrze skleić brzegi. Gotować w osolonej wodzie, od chwili wypłynięcia 4-6 minut. Podawać polane tłuszczem z cebulką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    z takim farszem nie jadłam jeszcze :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    no dla mnie tez jest to nowosc
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    takich nie jadłem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Jak dla mnie coś nowego ale wartego wypróbowania.
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    zaskoczyłaś mnie tym farszem , muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !