Sposób przygotowania

Z pokrojonego boczku wytopić tłuszcz, odlać pozostawiając 2 łyżki zeszklić cebulę. Dodać wołowinę, chili sól i smażyć 5min. Wlać rozgniecione pomidory podgrzeac 5min. Dodać oliwki, kukurydzę i śmietane. Wymieszać, odstawić z ognia. Zagotować bulion, wymieszać mąkę proszek do pieczenia i margarynę. Dolać mleko, miksować wlewając powoli gorący bulion aż powstanie gęste lecz płynne ciasto. Przełożyć mięso do żaroodpornego naczynia, zalać ciastem. Piec 20min w 190stopniach. Posypać serem i piec jeszcze 10min

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !