Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa dokładnie myjemy. Obie sałaty rwiemy na nieregularne kawałki. Marchewkę i ogórka obieramy. Do miski wrzucamy: sałaty, startą na tarce marchew i rzodkiewki (ja użyłam maszyny - jest szybciej), pokrojonego w kostkę ogórka, pokrojony szczypiorek. Wszystkie składniki na sos mieszamy w kubku, doprawiamy do smaku. Zalewamy nim warzywa, dokładnie mieszamy. Wstawiamy do lodówki na ok. 15 minut. Podajemy samą lub jako dodatek do drugiego dania. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    fajne składniki
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszna jest

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !