Sposób przygotowania

Ser brie maczamy w jajku, a następnie w bułce tartej, smażymy na rozgrzanym oleju na rumiano. Dekorujemy listkami świeżej bazylii, podajemy z pieczonymi ziemniaczkami i sałatką ze świeżych warzyw.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Polecam, wychodzi bardzo smaczny, z wierzchu chrupiąca skórka, w środku rozpływa się :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    super jest z grilla bez zbędnej panierki
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Uwielbiam sery w każdej postaci - ja czasami piekę w piekarniku lub smażę na patelni - z grilla jeszcze nei robiłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    muszę spróbować kiedyś taki serek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    z grilla jeszcze nei robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !