Sposób przygotowania

Liście sałaty głowiastej staranie opłukałam oraz osuszyłam i ułożyłam na talerzyku, następnie szczypiorek posiekałam na drobno, wrzuciłam do małej salaterki, do szczypiorku dodałam pokrojonego w małą kosteczkę ogórka, polałam wyciśniętym ze świeżej cytryny sokiem, doprawiłam wg. uznania cukrem oraz solą, polałam olejem słonecznikowym i porządnie wymieszałam. Następnie przygotowaną zawartość ułożyłam na listkach sałaty, obłożyłam pokrojonymi w cienkie plasterki rzodkiewkami i całość posypałam startym na najmniejszych otworach tarki jarzynowej serem łagodnym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    robiłam taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !