Lodówka

Sposób przygotowania

Ziemniaki delikatnie strugamy, myjemy i gotujemy w osolonej wodzie do czasu az będą miękkie. 2,5 cebuli kroimy w piróka po czym smazymy ja na margarynie z dodatkiem Kucharka i pieprzu, następnie wlewamy około 0,5 szklanki śmietany i podsmażamy do czasu aż się cebula nieco zagęsci - cebulą polewamy ziemniaki. Ogórka obieramy, kroimy w plastry i dodajemy do niego 0,5 cebuli pokrojone w kostkę, wlewamy śmietanke wedle uznania, doprawiamy do smaku, mieszamy i podajemy z ziemniakami

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Aneta41

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    misia53

    fajne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    uwielbiam jarskie dania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !