Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ugotowane mięso po wystygnięciu zmielić na drobnym sitku. Cebulę parzymy w wodzie, w której gotowało się mięso. Bułkę także moczymy w wodzie z pod mięsa.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie pasztet to smakołyk...
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Z dodatkiem wołowiny, musi być smaczny.
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    domowy jest najlepszy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !