Sposób przygotowania

Kukurydze konserwową odsączyć z zalewy. Następnie pomidora pokroić drobno. Później kapustę pekińską poszatkować. Rzodkiewki pokroić w paski. Następnie ogórki poszatkować na plasterki a te plasterki na pół. Cebulę poszatkować. Wszystko dokładnie wymieszać w półmisku. Można delikatnie skropić oliwą z oliwek. Na koniec dać na talerz z frytkami i mięsem. Polecam, naprawdę dobre :D

Komentarze

  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    bardzo fajna salaka
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super sałatka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    nigdy nie robiłam do frytek sałatki, ale chyba zacznę
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    smaczniutka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !