Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Wyrabiamy ciasto z mąki, oleju, soli oraz gorącej wody. Ciasto można wyrabiać ręcznie na stolnicy, można też użyć robota. Wodę dodajemy porcjami. Ciasto po wyrobieniu powinno być elastyczne i dość miękkie. Po wyrobieniu zawijamy je w folię spożywczą i odstawiamy na około 30- 45 minut.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mojego męża smakołyk...ja wolę mięsko,kapusta..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam pierogi ! Poczęstuj mnie :))))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    uwielbiam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyglądają super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacyjny smak
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    lubie takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !