Składniki:
śliwki suszone | 20 dag |
kiełbasa podwawelska | 2 laski |
cebula | 3 sztuki |
grzyby suszone | 1 garść |
łopatka wieprzowa | 2 kg |
sól | |
pieprz | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
kminek Prymat | |
kapusta kiszona | 3 kg |
smalec | (do smażenia) |
śliwki suszone | 20 dag |
kiełbasa podwawelska | 2 laski |
cebula | 3 sztuki |
grzyby suszone | 1 garść |
łopatka wieprzowa | 2 kg |
sól | |
pieprz | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
kminek Prymat | |
kapusta kiszona | 3 kg |
smalec | (do smażenia) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: