Sposób przygotowania

Ugotować jajka, ostudzić, obrać i przekroić na pół. Zielona fasolkę zblanszowac. Przygotować sos mieszając oliwę z octem z białego wina. Wymieszać w salaterce fasolkę, plasterki szynki, jajka i wiórki parmezanu, doprawić. Polać sosem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajna sałatka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zjadłabym,apetyczna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wygląda bardzo apetycznie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo ładna i bardzo apetyczna
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne witaminki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !