Sposób przygotowania

Do każdego słoika włożyć po 2 ziarenka pieprzu, 1 listek laurowy, 2 ziarenka ziela angielskiego, pół łyżeczki gorczycy, pokrojony ząbek czosnku
Przygotować zalewę - Wodę zagotować z solą, cukrem, octem i curry, wystudzić. Ogórki pokroić w słupki i układać ciasno w słoikach. Zalać zalewą, słoiki zakręcić i pasteryzować ok 5 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    robię takie same są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    tez takie robiłam w zeszłym roku i w tym zapewne tez zrobię
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    mi smakują :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !