Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa koperkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 4 szt
koper 1 pęczek
rzodkiew 1 pęczek
bulion 3 kostki
sól
pieprz
woda 3,5 l
ogórek 1 szt
kwaśna śmietana 1 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: zupa koperkowa

wode zagotować i dodać bulion oraz pokrojone w kostke ziemniaki. Gdy ziemniaki bedą miekkie dodajemy pokrojony drobno koper i starty na tarce ogórek oraz pokrojoną w półplasterki rzodkiew, wszystko razem mieszamy i chwileczke gotujemy zabielamy smietaną i doprawiamy do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 29.06.2012 23:48
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak