Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z bułką tartą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 50 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 1/2 szklanki
masło 2 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z bułką tartą

Fasolkę obrać, umyć, przełożyć do garnka zalać wodą, wsypać łyżke soli i ugotować. Odlać wodę i odparować. Do garnka wrzucić masło i poczekać, aż się roztopi. Fasolkę wymieszać z masłem, wsypać bułkę tartą i przykryć pokrywka, by bułka zmiękła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 23.01.2014 10:03
moja babcia czesto ja robi i wychodzi pycha
Angelika10 20.01.2014 21:39
pyszna fasolka
malina 29.08.2013 19:26
w sezonie to ulubione danie
m1monika 22.07.2013 08:12
bardzo lubię :-)
Beata23 02.04.2013 18:09
uwielbiam taką fasolkę
Ewelina38 15.03.2013 11:42
rewelacyjny dodatek do ziemniaczków, uwielbiam ją i zawsze jak coś zostanie nie pozwalam na zmarnowanie, z przyjemnością sama dojadam.... ;)
smakoszek 08.12.2012 20:41
taką lubię
Dorota59 23.11.2012 17:38
uwielbiam
romanrafal
romanrafal 14.11.2012 15:54
uwielbiam taką fasolkę
berys18 02.10.2012 18:38
pyszna fasolka
Łukasz15 05.08.2012 14:00
bardzo lubię
Wacław 04.08.2012 09:22
jest pyszna do II dania
Rybciia 27.07.2012 08:31
uwielbiam :-)
Seba 03.07.2012 16:57
pycha
janek64 03.07.2012 12:03
Prosto i skutecznie :)
Ada-Gaba 03.07.2012 07:05
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak