Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa
masło
sól
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka

Obcinam końcówki fasolek i je myję. Gotuję w lekko osolonej wodzie. W tym czasie rozpuszczam masło na patelni i wsypuję bułkę tartą. Mieszam aż do zrumienienia.
Fasolkę odlewam z wody, wrzucam troszkę masła. Mieszam. Podaję polaną bułką tartą.

Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 29.06.2012 18:43
dobrze jest na suchą patelnię najpierw dodać bułkę, nieco ją zrumienić i dopiero dodać masło
niedozywiona 29.06.2012 18:16
najlepsza fasolka na świecie :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak