Sposób przygotowania

Z podanych składników zagniotłam ciasto. Wstawiłam na 40 minut do lodówki. Wyłożyłam na wysmarowaną tłuszczem blaszkę. Położyłam na to papier do pieczenia i wysypałam fasolę (by ciasto nie spuchło) i piekłam w 180 stopniach przez 10 minut.
W tym czasie zrobiłam krem śmietanowy - zmiksowałam wszystkie podane składniki na jednolitą masę.
Wylałam krem na ciasto (uprzednio zdjęłam papier i fasolę). Posypałam jagodami.
Piekłam 25 minut w 180 stopniach.

Smacznego :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    o jejku, jakie to śliczne! wygląda jak serniczek jakiś smakowity :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    jola1508

    ale musi być pyszna! pięknie wygląda!
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    dziękuję :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    dziękuję :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    paula99926

    dziękuję :)
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wygląda niezwykle apetycznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    reewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    mam ochote na ten smakołyk
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    zawsze mnie ciekawił smak takiej tartej;) muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !