Sposób przygotowania

Fitety rozbiś niezbyt cienko, posolić, popieprzyć - pokroić w mniejsze kawałki i obtoczyć w mące.
Roztrzepać jajko z przyprawami i zanurzyć kotleciki z obu stron.
Posiekać jak najdrobniej zieleninę i panierować w niej kotleciki mocno dociskając.
Na patelni roztopić masło klarowane, dolać olej i smażyć kotlety z obu stron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    super
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam wszystkich do przejrzenia mojej księgi przepisów - z pewnością każdy smakosz znajdzie w niej coś smacznego dla siebie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    mm..pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !