Sposób przygotowania

Ogórka pokroić na 8 części. Parówki obrać z osłonki. Na szpatułki do szaszłyków nadziać parówki, na każdym końcu nadziać kawałek kawałek ogórka. Każdą parówkę owinąć plastrem boczku i przypiąć go wykałaczką, całość posmarować oliwą. Z soku z cytryny, musztardy i miodu przygotować glazurę. Każdą porcję posmarować glazurą. Ułożyć na ruszcie i grillować z każdej strony.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    ciekawy przepis wart wyprobowania
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    zgadzam się z wcześniejszym komentarzem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Muszę wypróbować na najbliższym grilu
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    idealne
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !