Sposób przygotowania

Ziemniaki umyć, osuszyć, nakłuć widelcem w kilku miejscach, każdy owinąć w kawałek folii aluminiowej. Piec około 45 minut. Przestudzić, przekroić wzdłuż, wydrążyć środek i upiec na chrupiąco. Dymkę drobno posiekać. Paprykę, pomidor i seler pociąć w kostkę. Warzywa wymieszać, doprawić solą i pieprzem, skropić olejem. Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę i połączyć z majonezem. Sałatkę nałożyć do wydrążonych ziemniaków, serwować od razu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !