Sposób przygotowania

Makaron zalać wrzątkiem, nakryć i zostawić na 3-4 minuty, aż spęcznieje - odcedzić.
Wędzone filety pokroić w kostkę.
Ananasa odcedzić i pokroić w kawałeczki.
Odcedzić kukurydzę i dodać do skłądników sałatki.
Ser feta pokruszyć wprost do sałatki.
Dodać majonez i sok z cytryny, przemieszać a następnie doprawić do smaku przyprawą curry z zupek oraz solą i kolorowym pieprzem.
Sałatkę wstawić na 1-2 godziny do lodówki.

Komentarze

  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam wszystkich do przejrzenia mojej księgi przepisów - z pewnością każdy smakosz znajdzie w niej coś smacznego dla siebie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !