Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować , ugotować , odcedzić i zakwasić sokiem z cytryny i kwaskiem cytrynowym. Fasolkę ugotować do miękkości dodać do kapusty. Posiekać cebulę ogórek kiszony i jabłka, wymieszać wszystkie składniki, dodać olej ,przyprawy.Smak ma być słodko-winny.Zielone ogórki umyć , przekroić na pół wzdłuż, wydrążyć i włożyć sałatkę w powstałe łódeczki. przybrać zieleninką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Brzmi smacznie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ekstra podanie a i reszta też pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo dobra
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    fajny dodatek do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawa ,,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    do wypróbowania
  • 0
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    smakowity dodatek do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !