Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z cebulką

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka wieprzowa 0,5 kg
cebula 3-4 szt
olej do smażenia
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
ogórki kiszone 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulką

Wątróbkę dokładnie opłukać i oczyścić. Cebulkę pokroić w półplasterki i podsmażyć na rozgrzanym oleju, ale nie zarumienić. Wątróbkę pokroić w cienkie paseczki i kłaść na tłuszczu, wymieszać razem z cebulą. Smażyć z obu stron. Pod koniec smażenia posypać wątróbkę kucharkiem. Podawać z ogórkiem kiszonym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak