Składniki:
filet z dowolnej ryby | ok 1,2 kg |
oliwa | 3 łyżki |
sok z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
cebula | 1 mała |
masło | 1 łyżka |
ostre curry | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
wywar warzywny | 2 szkl |
jabłko kwaśne | 1 szt |
Imbir mielony Prymat | szczypta |
filet z dowolnej ryby | ok 1,2 kg |
oliwa | 3 łyżki |
sok z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
cebula | 1 mała |
masło | 1 łyżka |
ostre curry | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
wywar warzywny | 2 szkl |
jabłko kwaśne | 1 szt |
Imbir mielony Prymat | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: