Składniki:
bazylia | do smaku |
tymianek | do smaku |
cebula | 5 dużych szt |
mąka | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | kilka szt |
oliwa | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
wołowina | 2 (z udźca) |
bazylia | do smaku |
tymianek | do smaku |
cebula | 5 dużych szt |
mąka | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | kilka szt |
oliwa | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
wołowina | 2 (z udźca) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: