Sposób przygotowania

Obrane ziemniaki zetrzeć na tarce , zetrzeć też cebule. Wymieszać je z jajkami , majerankiem , mąką , solą i pieprzem. 2/3 boczku drobno pokroić, przesmażyć i dodać do masy.Resztę boczku pokroić w cienkie plastry i wyłożyć dno zaroodpornego naczynia.Wlać masę ziemniaczaną na boczek , wyrównać i piec 1 godz. w 180*C.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ale smakołyki u Ciebie, bardzo lubię go jeść, znacznie mniej robić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawy sposób na ziemniaki,,coś innego
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bombowe
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajna nazwa taka swojska
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię takie jedzonko.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    swojskie jedzonko,lubię to
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj, lubię z barszczykiem lub kefirem...
  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    uwielbiam, ale też w wersji z cukrem
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    w sam raz dla mnie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubie takiego typu dania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !