Sposób przygotowania

Szklankę śmietany ubić z cukrem pudrem i szczyptą soli.Ubijając dodawać po kolei jajka. Do masy przesiać mąkę z proszkiem do pieczenia.
Wlać olej,wymieszać. Gofrownicę posmarować olejem,nakładać porcjami ciasto,piec na złoty kolor.
Podawać posypane cukrem pudrem lub z bitą śmietaną, musem owocowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    dziś też zrobię gofry!;D
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    superowe!
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale apetyczne
  • 0
    img_20161006_081029_814
    Opublikowano

    Smaczna_B

    nigdy nie wychodzą idealnie,muszę ten przepis wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !