Sposób przygotowania

Pałeczki myjemy, osuszamy. Kurczaka smażymy na rozgrzanej oliwie, aż skórka nabierze złocistego koloru. W trakcie smażenia doprawiamy. Czosnek rozgniatamy, dodajemy do mięsa, skrapiamy niewielką ilością wody. Gdy mięso jest miękkie dodajemy miód. Pod koniec smażenia doprawiamy sosem tabasco - wg uznania. Podajemy z pieczonymi ziemniaczkami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę go koniecznie zrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę go koniecznie zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !