Sposób przygotowania

1. Czekoladę łamiemy na kawałki.
2. Wszystkie składniki oprócz rumu wrzucamy do garnka i podgrzewamy mieszając.
3. Gdy czekolada się rozpuści a napój ma odpowiednio gorącą temperaturę do picia zdejmujemy z ognia.
4. Jeśli jest to wersja dla dorosłych dodajemy rum i rozlewamy do filiżanek.
5. Z tej ilości wychodzą 3 porcje, uwaga: mleczna czekolada rozpuszcza się idealnie, z gorzkiej będą pływały drobinki, które oczywiście nie umniejszają smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dzikowiec

    Mmmm! Pychaaaa!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia35

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia35

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia35

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MONIKA62

    rozgrzewająca czekoladka=)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !