Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biszkopt w czekoladzie z wiórkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szklanka cukru
1,5szkl. maki
1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
jajko 4 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt w czekoladzie z wiórkami

Zmiksować najpier jajka i cukier dodać resztę składników. Piec w 180stopniach ok 20min. Pokroić na dowolne kawałki obtoczyć w czekoladzie i wiórkach.
POLEWA CZEKOLADOWA
3/4 kostki margaryny, szklanka cukru, 3 łyżki kakao, 1/2 szklanki mleka zagotować i wystudzić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak