Sposób przygotowania

Dynię obrać, pozbawić pestek, oczyszczony miąższ pokroić w kostkę, zalać osoloną wodą i ugotować. Z wody, octu, cukru, cynamonu sporządzić zalewę, zalać nią ułożoną w słoikach dynię. Słoiki szczelnie zamknąć, pasteryzować ok. 15 min. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    dynia nie gorsza od ogórków a mnie popularna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    taka jak lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    lubię do mięs i drobiu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !