Sposób przygotowania

Mięso płuczemy, osuszamy i kroimy w zgrbane plasterki. Przyprawiamy solą i pieprzem i oprószamy mąkę. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron, a następnie przekłdamy do rondla zalewamy wodą i dodajemy kostki bulionowe. Dodajemy posiekaną i przesmażoną cebulę i pozostałe przyprawy. Dusimy do miękkości.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    wysmienite
  • 3
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    smaczne na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    smakowite, bardzo lubię duszone
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    uwilbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !