Sposób przygotowania

Kotlety rozbijamy tłuczkiem (najlepiej przez folię)
Tartą bułkę mieszamy z parmezanem.
Każdy kawałek mięsa moczymy w jajku i obtaczamy wtartej bułce z parmezanem.
Smażymy z obu stron na mocno rozgrzanym tłuszczu na rumiano.
Solimy i pieprzymy do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Na pewno pyszne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    Wykwintne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    przepyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wow super schaboszczak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !