Sposób przygotowania

Sok z marchewki połączyć z sokiem cytrynowym.
Dodawać stopniowo cukier puder, cały czas rozcierając, aż powstanie gęsty i lśniący lukier.
Aby sprawdzić jego gęstość, należy na zimny talerzyk upuścić kropelkę masy.
Gęstość regulować dodatkiem cukru pudru lub odrobinką soku z marchewki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    a dużo tego pudru? 2 -5 łyżek??
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Ile zabierze płyn... trudno powiedzieć, bo sypię z pojemnika.
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam wszystkich do przejrzenia mojej księgi przepisów - z pewnością każdy smakosz znajdzie w niej coś smacznego dla siebie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika63

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !