Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy wodę, wkładamy tłuszcz oraz wsypujemy kakao i cukier. Wszystko razem gotujemy cały czas mieszając. Gotujemy na niewielkim ogniu około 3-5 minut. Odstawiamy do ostudzenia. Gęstą, przestudzoną masą napełniamy waflowe kubeczki lub rożki. Wierzch posypujemy kolorowymi cukiereczkami lub orzechami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ŚWIELNIE WYGLĄDA !!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    świetne są !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Pusia

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !